24, 25 & 26 oktober, Knit & Knot

Op uitnodiging van de Amsterdamse Steek hebben we een (bescheiden) stand op de Knit & Knotbeurs in Tilburg (24, 25 en 26 oktober). We vertellen daar graag over wat we doen en wat we van plan zijn.

18 mei, Joure onder de Wol

HISTeam was op zaterdag 18 mei aanwezig tijdens het wolevenement Joure onder de Wol. We toonden daar de nagebreide steken, lieten in verschillende ontwerpen zien hoe modern de steken zijn en verkochten ook de patronen van die ontwerpen. De opbrengst wordt geheel geïnvesteerd in het onderzoek.

We hoorden ook heel veel van u, en daar zijn we ontzettend blij mee. U vertelde ons over uw (over)(groot)moeder en haar relatie tot de breirol, u vertelde ons dat u thuis zo’n breirol had liggen en we mochten uw adres opschrijven om daar nog eens contact over op te nemen, u kwam uw eigen -oude of nieuwere – breirol laten zien en we mochten er zelfs eentje in ontvangst nemen.

Het was voor ons een zeer waardevolle dag waar we iedereen die we gesproken hebben heel hartelijk voor danken. U heeft ons verder geholpen in ons onderzoek.

Babyjasje Hiske

Goudenregensokken